Karlovac, 25. kolovoza, 2017.- Karlovački slatkovodni akvarij Aquatika predstavit će svoj rad i ponudu kroz štand i edukativno-zabavne radionice u sklopu 2. Dana Radićeve 24. kolovoza, potom na Štrudlafestu u Jaškovu 3. rujna, te na Vikendu na Dubovcu 9. i 10. rujna kada će približiti svoj čudesan vodeni svijet najmlađima.

Bogat program 2. Dana Radićeve u Karlovcu, koji donose niz kulturnih, zabavnih i edukativnih sadržaja za sve uzraste, ove godine će obogatiti i Aquatika. Tako će u nedjelju, 27. kolovoza od 19 do 21 sat, djeca s animatoricom imati priliku upoznati fascinantan svijet slatkovodnih riba kroz edukativne radionice i raznobojne stranice bojanke „Slatkovodne ribe Hrvatske“ te poučnu slikovnicu „Tamo negdje, ispod vode“, dok će biti organiziran i face painting za djecu (Radićeva ulica Karlovac, kod caffe barova Buksa i Straža).

Iduća nedjelja rezervirana je za neodoljivi Štrudlafest koji će se održati u Jaškovu 3. rujna, od 10 do 19 sati, te će okupiti brojne ljubitelje štrudli i ugodnog druženja, a ujedno će imati priliku posjetiti zanimljiv štand prvog i jedinog hrvatskog slatkovodnog akvarija kroz čiji bogat i zabavan riječni svijet će sve zainteresirane provesti animatorica i maskota Aquatike putem slikovnice i bojanke u izdanju Aquatike. Štand će biti i prodajnog karaktera te ćete na njemu moći pronaći originalne suvenire iz suvenirnice Aquatike, te ulaznice za razgled akvarija po prigodnim cijenama.

I narednih dana rujna Aquatika nastavlja svoje poučno putovanje te će se u četvrtak 7.rujna predstaviti na događanju „Sa susjedima kod sata“, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a u subotu i nedjelju, 9. i 10. rujna na Vikendu na Dubovcu. Tijekom ove zanimljive manifestacije na karlovačkom starom gradu Dubovcu bit će organizirana edukativna radionica za djecu, čitanje slikovnice i prodaja suvenira.
Ako još niste otkrili svijet slatkovodnih riba, ne čekajte da Aquatika dođe do vas, nego ju pronađite u Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a u Karlovcu ili na https://aquariumkarlovac.com/