skip to Main Content

Kulturna iskaznica grada Karlovca u Aquatici

Kulturna iskaznica grada Karlovca u Aquatici

Aquatika uvodi posebnu pogodnost za učenike – korisnike Karlovačke kulturne iskaznice povodom početka školske godine

U Aquatici – slatkovodni akvarij Karlovac pripremili su posebnu pogodnost za učenike u novoj školskoj godini. Od ove jeseni, korisnici Karlovačke kulturne iskaznice mogu svake nedjelje od 15 do 19 sati ostvariti 50% popusta na individualne dječje i obiteljske ulaznice, uz besplatno korištenje audio vodiča, ovisno o raspoloživosti zbog ograničenog broja tableta.

Ova pogodnost omogućuje djeci i obiteljima da uz povoljnije uvjete istraže fascinantni svijet slatkovodnih ekosustava, uživaju u edukativnom sadržaju Aquatike i provedu kvalitetno vrijeme zajedno.

„Uvođenjem ove posebne ponude želimo našim mladim posjetiteljima i njihovim obiteljima olakšati pristup edukativnim i zabavnim sadržajima akvarija te ih potaknuti na kontinuirano učenje o važnosti očuvanja prirode,“ izjavila je ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš.

Ponuda vrijedi svake nedjelje, a korisnici su pozvani da iskoriste ovu priliku kako bi na interaktivan način saznali više o biljnim i životinjskim vrstama koje obitavaju u hrvatskim rijekama i jezerima.

Kulturna Iskaznica Grada Karlovca U Aquatici
Back To Top
Search