Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se 8. put u Areni Zagreb od 15.-17.3.2019. Očekuje se oko 200 izlagača iz 20-tak zemalja. Sajam je zamišljen kao predstavljanje svijeta Hrvatskoj i Hrvatske svijetu kroz niz prezentacija, promocija, radionica, predavanja i svega onoga što može privući znatiželjnog budućeg putnika.
Sajam je koncipiran na način da je prvi dan rezerviran za B2B susrete od 10-16 sati i u tom vremenu sajam je zatvoren za širu publiku. Svi izlagači i poslovni posjetitelji dogovaraju sastanke preko sajamske PLACE2GO aplikacije koja je dostupna za ios i android mobilne telefone.
Subota i nedjelja su dani namijenjeni širokoj publici. Sajam inače obilaze posjetitelji iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja: Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije te Mađarske.
Posjetite nas na turističkom sajmu Place2go 15.-17.03.2019. godine na štandu broj 51  – Grad Karlovac.
Na štandu će se osim našeg akvarija predstaviti i novi Muzej Domovinskog rata koji se otvara ove godine te Turistička zajednica Grada Karlovca.
Karlovac je od otvorenja Aquatike postao tražena destinacija za jednodnevne izlete školske djece, umirovljenika te obiteljske izlete.
Informirajte se o našoj turističkoj ponudi, te dogovorimo još uspješniju poslovnu suradnju.

Veselimo se susretu s Vama, te u nastavku šaljemo informaciju o načinu preuzimanja pozivnice za B2B dio sajma.
B2B invitation