Kongresna dvorana

Multifunkcijska dvorana s posebnim ulazom. Kapaciteta 120 osoba u kino postavu. Oprema: razglas, projektor, platno, govornica, 2 mikrofona, 10 konferencijskih stolova, 120 stolica, Wi-fi. Napomena: najam dvorane uključuje najam opreme, a ulaznice za razgled akvarija se plaćaju posebno. Moguće je unajmiti dvoranu bez ulaza u akvarijsku izložbu. Posebnost dvorane su dva akvarija koja pružaju poseban doživljaj tijekom događanja.
Cijena dnevnog najma je 1.500,00 kn (PDV uključen).

Aquatika

Edukacijska dvorana s posebnim ulazom. Kapaciteta 50 osoba u kino postavu. Oprema: razglas, 2 dječja drvena stola i 10 drvenih dječjih stolica, 24 taburea, 9 male vreće za sjedenje, 4 velika spužvasta taburea u obliku ribe. Namještaj je moguće izvaditi i prostor prilagoditi potrebama događanja. Napomena: ulaznice za razgled akvarija nisu uključene u cijenu najma dvorane i plaćaju se odvojeno.
Cijena dnevnog najma je 1.000,00 kn (PDV uključen).

knjižnica

Znanstvena knjižnica s posebnim ulazom, u kojoj trenutno gostuje Speleoteka – zbirka vrijednih knjiga o speleologiji od speleoloških društava grada Karlovca i okolice. Oprema:3 velika stola, 15 stolica. Napomena: ulaznice za razgled akvarija se plaćaju posebno. Moguće je unajmiti čitaonicu bez ulaza u akvarijsku izložbu.
Cijena dnevnog najma je 500,00 kn (PDV uključen).

Aquatika

Središnji vanjski trg akvarijskog kompleksa je središnja točka kompleksa prema kojoj su okrenute sve tri zgrade: akvarijska izložba, caffe bar i čitaonica, te uredi. Trg ima tri ulaza, od čega je najljepši onaj s kojeg se pruža predivan pogled na Koranski slap i Foginovo kupalište.
Prostor trga moguće je unajmiti za određene promotivne aktivnosti po cijeni dnevnog najma od 3.000,00 kn (PDV uključen). Napomena: najam trga ne uključuje ulaznice za razgled akvarijske izložbe.