Partneri projekta

Hrvatski veterinarski institut

Hrvatski veterinarski institut kroz kontrolu zdravlja i dobrobiti životinja te sigurnosti i kvalitete prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla, kao i kroz kompetentna znanstvena istraživanja u biomedicini, doprinosi unapređenju proizvodnje zdravih životinja, sigurnih i kvalitetnih proizvoda, a time štiti i sigurnost zdravlja ljudi.

Hrvatski institut za biološku raznolikost

Hrvatski institut za biološku raznolikost je osnovan 2012. godine u Zagrebu. Članovi Instituta su nevladine udruge koje povezuju zajednički ciljevi: promicanje i poticanje znanstveno-istraživačkog rada, zaštita prirode i okoliša, podizanje svijesti javnosti o biološkoj raznolikosti, ugroženosti vrsta i staništa, održivom razvoju i zaštiti prirode i okoliša.

Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode

Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode (Eko Pan) je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje, čija je misija edukacija o ekologiji, zaštiti prirode i okoliša, promicanje načela održivog razvoja te organiziranje i sudjelovanje u zaštiti okoliša na području Karlovačke Županije.

Gradski muzej Karlovac

Gradski muzej Karlovac utemeljen je 1904. godine sa svrhom očuvanja i predstavljanja baštine grada Karlovca. U muzeju djeluje sedam odjela koji posjetitelje stalnim postavom vode kroz karlovačku prošlost od najstarijih vremena do danas. Unutar Muzeja djeluju Gradski muzej, galerija Vjekoslav Karas, Stari grad Dubovac i Vojni kompleks Turanj.