Pozivamo Vas na Koncert klasične glazbe učenika i nastavnika Glazbene škole Karlovac koji će se održati  28. veljače 2019. godine u 19,00 sati u kongresnoj dvorani Javne ustanove AQUATIKA-SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a, pod nazivom KLASIKA U AQUATICI.
Klasični koncert u Aquatici je nastavak odlične suradnje  između  naše dvije ustanove.  Prošle godine smo u prostorima slatkovodnog akvarija uspješno promovirali Monografiju Karlovačkog komornog orkestra, održali koncert klasične glazbe, organizirali prigodnu izložbu povodom proslave 30 godina Karlovačkog komornog orkestra i proveli nacionalni projekt Noć glazbe i Kava s Bachom.
Ove godine će se publici predstaviti učenici koji se pripremaju za vrlo zahtjevna međunarodna i državna natjecanja.
Sve su to redom mladi umjetnici koji već sad pokazuju zavidnu razinu muziciranja na svojim instrumentima. Sigurni smo da će ih jedinstveni ambijent Aquatike još dodatno nadahnuti za postizanje još boljih rezultata. Pozivamo vas da dođete na koncert i uživate u zvucima klasične glazbe u neobičnom okruženju. Ulaz na koncert je slobodan.