Svečanim koncertom, izložbom i predstavljanjem monografije u četvrtak će biti obilježeno 30 godina Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac. Svečanost će biti održana u prostoru Slatkovodnog akvarija Aquatika u četvrtak, 22. veljače, s početkom u 19 sati.

Događanje će započeti izložbom fotografija i plakata u prostoru akvarija, a potom će biti održan koncert s prigodnim programom. Među ostalim djelima bit će izvedeni  prekrasni valceri Šostakoviča  i Berse. Održat će se I prezentacija monografije koja predstavlja završni dio velike proslave – 30 godina Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac, autorice Marije Barać. Monografija izdana pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja će se prodavati po 150 kuna, a na dan promocije može se kupiti po 100 kuna.

Javna ustanova Aquatika-slatkovodni akvarij Karlovac i Glazbena škola Karlovac ovim svečanim događanjem nastavljaju kvalitetnu suradnju I najavljuju dodatne zajedničke projekte na području obrazovanja I znanosti.

(Fotografija: Igor Čepurkovski)